HistòriaEl RestaurantPremsa i comunicacióActivitatsContactarHotel Rural l'Alcova

 

ACTIVITATS ESPORTIVES 
 

Al Pallars Sobirà podràs gaudir de les següents activitats:

Esquí alpí i nòrdic, trineu de gossos, motos de neu, excursions amb raquetes de neu, esquí de muntanya, senderisme, excursions a cavall, escalada, vies ferrata i alpinisme.
Descens de barrancs, mountain bike, puenting i piragüisme d'aigües braves, rafting, hidrospeed, essent el Noguera Pallaresa un dels millors rius d'Europa per a la pràtica d'esports en aigües braves.


A més, tenim molt aprop dos embassaments idonis per a la pràctica de piragüisme en aigües tranquil·les i esquí aquàtic: Pantà de la Torrassa (a la Guingueta d'Àneu) i Pantà de Sant Antoni (Pobla de Segur).

A escasos kilòmetres del nostre Hotel també podeu gaudir de fantàstiques passejades, excursions o fer senderisme pel Parc Nacional d'Aigüestoretes - Estany de Sant Maurici.
 

 


ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES

 

 

Tanmateix, a la nostra comarca podeu gaudir d'activitats més reposades com la visita a una formatgeria tradicional del Pallars amb tast del formatges de les nostres terres, a un celler de vins on també
podreu degustar els nostres vins o recórrer els tallers d'artesans que hi ha a la comarca .

No podeu marxar del Pallars Sobirà sense visitar alguna de les moltes esglèsies romàniques que hi ha a la zona.

Entre moltes excursions temàtiques us recomenen també realitzar les rutes per indrets emblemàtics de la Guerra Civil (escenaris de batalles amb búnquers, etc.) i pels "Camins de la llibertat", rutes de fugida
dels republicans cap a França


   
   
  Som membres de:                 Segeuix-nos a TwitterSegueix-nos a Facebook
 
 

Plaça Major s/n
25569 - Montardit de Baix
Pallars Sobirà (LLEIDA)
T.973.620.663
info@elcellerdelsjoglars.com

 
  (c) El Celler dels Joglars 2012 Avís Legal i Política de Privacitat