HistòriaEl RestaurantPremsa i comunicacióActivitatsContactarHotel Rural l'Alcova

       

La cuina feta al Celler dels Joglars es una cuina basada en la qualitat del producte i una correcta aplicació de la tècnica.
Disposem d'una carta no molt extensa, però hi afegim cada setmana una sèrie de suggerències que la completen.

La qualitat del producte es un condicionant bàsic per desenvolupar una cuina sana i equilibrada.

● El peix es portat cada dijous des de la llotja de Barcelona.
● La carn de vedella i de corder es de procedència de la Vall Fosca ( a pocs quilòmetres del nostre restaurant), una de les valls més verges del Pirineu, on es poden alimentar els animals en prats de alta muntanya de forma natural.
El pollí ve directament de Rialp, amb la garantia de que pocs dies abans es trobava corrent per la Vall d'Àssua.
● Les verdures i fruites son portades des de l'horta de Lleida, on, ens adaptem a la disponibilitat de producte a cada temporada.
● La resta de productes, son triats i seleccionats amb cura i afecte per tal d'aconseguir així una simbiosi perfecta en l'execució de la nostra cuina.

A l'hora d'aplicar la tècnica intentem estar a la última, pel que fa a tecnologia, sense oblidar les nostres arrels i on ens trobem. Disposem tant del darrer crit en maquinaria per a cocció al buit com d'una cuina econòmica per a poder fer els civets i els guisats tal i com s'ha fet sempre a les cuines de tota la vida, amb llenya.


       
  La Carta   El menú

  Carta de Vins  
 

SERVEIS:

Al nostre restaurant us podem preparar un sopar romàntic i especial al nostre racó per parelles, organitzar la celebració d'un esdeveniment familiar, preparar un dinar o sopar específic per a esdeveniments d'empreses a la vostra mida, organitzar-vos tot els servei de restauració de la vostra boda, comunió, aniversari ... o preparar-vos caterings a mida per esdeveniments o dates assenyalades.

De cara al bon temps també disposem d'un petit jardí on poder celebrar esdeveniments al'aire lliure.

La capacitat màxima del nostre restaurant és de 70 persones. Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres trucant-nos al 973.620.663 o bé per correu electrònic a info@elcellerdelsjoglars.com

 

 


Alguns dels nostres plats:
   
  Som membres de:                     Segeuix-nos a TwitterSegueix-nos a Facebook
 
 

Plaça Major s/n
25569 - Montardit de Baix
Pallars Sobirà (LLEIDA)
T.973.620.663
info@elcellerdelsjoglars.com

 
  (c) El Celler dels Joglars 2012 Avís Legal i Política de Privacitat